Hayat 1’lerin 1’leşkesidir

Hayat 1’lerin 1’leşkesidir

Merhaba Arkadaşım, Sabah uyanır uyanmaz kendimi opera ve klasik müziğin o muhteşem harmonisi içine atıp özgür olduğumu hissettim. Ve seninle 1 YAZI paylaşarak benim olandan sana da sunmak istedim.

Merhaba Arkadaşım,

Sabah uyanır uyanmaz kendimi opera ve klasik müziğin o muhteşem harmonisi içine atıp özgür olduğumu hissettim. Ve seninle 1 YAZI paylaşarak benim olandan sana da sunmak istedim.

Mutluyum, çünkü yaşamın sadece 1 YIL‘dan ibaret olduğunu biliyorum. Evet sadece 1 YIL

İsteklerimizi gerçekleştirebilmek, sevmek sevilebilmek, coşmak ağlamak, uyumak koşmak için sadece 1 YIL. İstediğimiz yerlere gitmek, istediğimiz insanları tanımak, istediğimiz şeyleri giyip istediğimiz yiyecekleri tatmak için kısacık ama upuzun 1 YIL.

Ve o 1 YIL’ın 1 AN‘ını, 1 SANİYE‘sini, 1 DAKİKA‘sını, 1 SAAT‘ini ve 1 GÜN‘ünü doya doya yaşamalıyız ki 1 ÖMÜR‘ü doya doya yaşayabilmiş olalım.

Çünkü, HAYAT 1’LERİN 1’LEŞKESİDİR

comments powered by Disqus

Yorumlar (4)

Pınar

Perşembe, Ara 20, 2007
iyi ama bence senin bakışın biraz polyanna gibi. ben öyle düşünmüorum ama.

Oğuz Kaan Çağatay Kılınç

Perşembe, Ara 20, 2007
Ölüme çok yakınlaştıktan ve sonra da bir dost elin seni bulunduğun bunalımdan çıkardıktan sonra geriye dönüp bakınca bunu görüyorsun. Hayat düşündüğümüz gibi kara değil ki kara bile olsa bu da ayrı bir tat. Ölmek isteyene yardım ederim ama öncesinde önemli olan geride bıraktıklarına bakmaktır. Düşünsene hala yaşayamadığın onca şey var ;)

Cemre

Cuma, Ara 21, 2007
valla supersın sende de var şöyle şairane bi ruh… cok mu duygusalız ne? ;)

Oğuz Kaan Çağatay Kılınç

Cuma, Ara 21, 2007
Şair değilim sadece düşüncelerimi yazıya aktardım. Duygusallık konusuna gelince, acımasız olduğumu falan iddia etsem de galiba duygusalım :)